• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Maatwerk

Schaduwdoekplaza maatwerkoplossingen.

Standaard is er al heel wat mogelijk, maar heeft u specifieke wensen dan is een schaduwdoek op maat het overwegen waard. Niet iedere tuin of terras heeft een standaard maat waardoor u al snel ben aangewezen op maatwerk, maar welke oplossingen zijn hier nu precies voor.  Met een op maat gemaakt product heeft u alle mogelijkheden om uw schaduwdoek- of harmonicadoek perfect te laten aansluiten op uw pergola of uw terras.

In onze webshop bieden we een ruim aanbod aan schaduwdoeken. Maar het kan natuurlijk zijn dat u ideale zonnedoek er nét niet tussenstaat. Dit betekent gelukkig niet dat u het beeld van uw perfecte tuin maar beter kunt laten varen, een schaduwdoek op maat is namelijk de oplossing.

Schaduwdoek op maat offerte aanvragen

Maatwerkoplossingen voor afwijkende maten.

Voor enkele klanten die een afwijkende maatvoering hebben bieden wij de optie schaduwdoeken harmonicadoeken op maat te laten maken. Deze producten worden op aanvraag speciaal voor u gemaakt want iedere klant heeft andere wensen. Wij streven altijd naar het beste resultaat voor onze klanten het is daarom heel belangrijk de goede maatvoering aan ons  door te geven. Hulp nodig geen probleem neemt u dan contact op via ons contactformulier dan nemen we zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling.

Hoe werkt een maatwerk bestelling?

Het is belangrijk om van te voren goed uit te rekenen hoe groot het doek moet worden. Hiervoor hebben we de volgende richtlijnen opgesteld:

- Meet in eerste instantie de exacte maat van punt tot punt

- Trek bij een waterdoorlatend of waterdicht schaduwdoek aan elke zijde hier 30 cm vanaf ivm bevestigingsmateriaal en mogelijkheid om te spannen. Bij een harmonicadoek trekt u 10 cm van de breedte af zodat er genoeg ruimte tussen het frame blijft om het doek heen en weer te schuiven.

- Bedenk of u een waterdoorlatend of een waterdicht doek wilt.

- Kies uw kleur: 

- Deze maat geeft u aan ons door via [email protected]

- Geef hierbij aan of u wel of geen bevestigingsmateriaal erbij wilt ontvangen.

 

Waarom is maatwerk duurder als een normaal doek?

Maatwerk is een stukje duurder.Omdat het speciaal voor u in de fabriek op maat wordt gemaakt de levertijd is zoals u zult begrijpen ook een stukje langer. Houd rekening met een levertijd van 2 tot 4 weken. Een maatwerk product kan niet geruild worden.

Materialen.

We gebruiken enkel doek materiaal van hoge kwaliteit. De schaduwdoeken, harmonicadoeken en wavesail worden gemaakt van het beste materiaal hierin kunt u de keuze maken om het product waterdicht of waterdoorlatend te laten fabriceren. De doeken bieden een uitstekende bescherming tegen uv straling en op al onze doeken zit een garantie van 5 jaar.

Heeft u naar aanleiding van deze prijzen nog vragen? Neem dan contact met ons op via de mail: [email protected], via ons contactformulier of op 035-3038125

Schaduwdoek op maat offerte aanvragen