• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Vierkant

Harmonica Waterdoorlatende doeken 

Harmonica waterdoorlatende doeken zijn op maat te bestellen, eenvoudig schoon te houden met onze CleanTree Buitendoekreiniger en geven u bescherming tegen de regen en zon. De Harmonica waterdoorlatende doek is ook in verschillende vormen beschikbaar. U kan altijd voor een gelijke maat kiezen, u heeft dan een vierkante harmonicadoek. Een wavesail (vierkant) gaat als een harmonica open, vandaar dat wavesails ook bekend staat als harmonicadoeken. De warmte blijft onder een waterdoorlatende harmonica doek meer hangen. Het doek is 100% dicht en gemaakt van kwalitatief hoogwaardig acryl, waardoor de warmte en het water er niet doorheen komen. Ook tijdens de regenachtige dagen kan u nog genieten van de buitenlucht in uw tuin/balkon onder een waterdichte harmonicadoek.  Een harmonicadoek geeft u tot wel 95% bescherming tegen UV-straling.   

close

Actieve filters

Het gewicht van een Harmonica waterdichte doek varieert tussen de 285gr/m2 en 320gr/m2.  En is gemaakt van 100% Polyester.  

Alle harmonicadoeken worden geleverd met katrollensets en bevestigingsmaterialen, waardoor u zelf snel en eenvoudig aan de slag kan gaan om de harmonicadoeken te plaatsen. 

Standaard vorm + maat

 - Vierkant 2,97x2,97m 

 - Harmonica waterdicht zijn ook op maat beschikbaar.  

Kleuren

- Grijs

- Ivoor

- Taupe

Materiaal

100% Polyester 

Merken

- Nesling

- Shadow Comfort

- Sunfighters