• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Tuinkussens

Een eyecatcher van uw tuin maken. Dat kan nu met de palletkussens.  Heeft u uw loungeset van pallets al klaar staan? Maak uw set dan compleet met onze palletkussen van 2L Home. Een palletset past bij elke tuin en terras, en zorgt voor een sfeervolle tuin of terras. Met houten pallets is het goedkoop je eigen loungeset te maken. Onze pallet kussens zijn gemaakt van een water afstotende stof. Hier blijven waterdruppels wel op liggen maar de kussens zijn niet 100% waterdicht.

De standaard maten voor onze palletkussen zijn 60x40cm, 60x60cm 120x40cm en 120x80cm.  De kussens 60x40cm en 120x40cm worden vaak gebruikt als rugleuning, en de kussens 60x60cm en 120x80cm worden meestal gebruikt als zitting. De kussen worden per stuk geleverd.  Ook zijn er diverse kleuren zoals beige, blauw, grijs, groen, roze en wit.

Er zit een hoes om het kussen heen deze hoes is gemaakt van hoge kwaliteit polyester het kussen is daarom ook geschikt voor intensief gebruik. De hoes is verwisselbaar maar u kunt hem ook wassen in de wasmachine.

close

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 24,00 - € 190,00

Hoogte

Hoogte

Breedte

Breedte

Vorm

Vorm

Lengte

Lengte

Kleur

Kleur