• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Pergola's

Een pergola in de tuin is een droom voor veel mensen. Een plek waar u ‘s avonds omringd door dierbaren van de zwoele zomeravonden kunt genieten. Bovendien zorgt het voor meer diepte in de tuin en kunt u met verschillende planten zorgen voor een beschutte zitplek. Omdat dit type overkapping meestal aan drie of vier zijden open is, geeft het een ruimtelijk gevoel.

close

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 60,00 - € 88,00

Actieve filters

Een pergola kan een bijzonder stijlvolle aanvulling zijn op uw tuin. De plek die u ervoor kiest speelt daarbij wel mee en heeft voornamelijk te maken met de reden dat u voor dit type overkapping kiest. Gebruikt u het als grens tussen twee tuindelen? Of juist om de tuin en het huis meer in elkaar over te laten lopen? In het eerste geval zult u misschien eerder kiezen voor een vrijstaand exemplaar en in het tweede geval voor een variant die direct aan het huis vast zit. Met het pergola bouwpakket van Nesling kunt u gemakkelijk en snel zelf aan de slag.

Verschillende soorten pergola’s

Afhankelijk van uw tuin en uw wensen, kunt u kiezen voor verschillende soorten overkappingen. Zo zijn er vrijstaande pergola’s en exemplaren die direct aan uw huis of een andere muur vastzitten. Al deze constructies worden geleverd als pergola bouwpakket. U kunt dus zelf uw eigen overkapping in elkaar zetten. In onze webshop verkopen we ook losse pergola kits, dit zijn elementen waarmee u de houten panelen aan elkaar bevestigt. Ideaal als u bijvoorbeeld uw terrasoverkapping wilt uitbreiden of extra wilt ondersteunen.

Zelf pergola bouwen

Iemand die een beetje handig is, zet vrij eenvoudig een terrasoverkapping in elkaar. Toch kan het soms een behoorlijke puzzel zijn. Daarom hebben wij het handige pergola bouwpakket in het assortiment. Dit pakket bestaat uit een Douglas houtpakket inclusief alle bevestigingsmaterialen en harmonicadoeken van Nesling. Nesling heeft bij al haar bouwpakketten gekozen voor Douglas hout. Dit type hout heeft duurzaamheidsklasse 3. Het is een uitermate sterke en taaie houtsoort die bovendien elastisch en gemakkelijk te bewerken is. De uitgebreide handleiding zorgt ervoor dat u snel aan de slag kunt.

Zelf een pergola bouwen? Dat doet u met de handige bouwpakketten van Nesling.