• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Over ons

Over ons

Schaduwdoek Plaza: dé specialist in schaduwdoeken

Waarom Schaduwdoek Plaza?

Als specialist kennen wij de waarde van schaduw. Dat ziet u terug in ons aanbod van schaduwdoeken, maatwerk, pergola’s en bevestigingsmateriaal. Innovatie, duurzaamheid en natuurlijk kwaliteit staan bij ons voorop.

Om de beste te zijn richten we ons op 3 factoren.

  1. Onderzoek naar het assortiment

  2. Zorgen voor de juiste afwerking

  3. De geschiedenis van onze doeken in gedachten houden

Deze 3 factoren zorgen ervoor dat wij u de meest stijlvolle en functionele schaduwdoeken kunnen aanbieden.

Wat maakt Schaduwdoek Plaza uniek?

Voorop staat dat wij u van alles voorzien als het om schaduw gaat. De verschillende soorten schaduwdoeken, pergola’s, bevestigingsmaterialen en het maatwerk biedt uitkomst voor iedere tuin of terras. Of u nou groot of bescheiden woont: wij zijn er voor u.

Klantenservice

Dit begint al bij de klantenservice. Hier kunt u 24/7 terecht voor advies op maat. Chat makkelijk en snel met onze specialisten. Zij staan voor u paraat en beantwoorden uw vraag op professionele wijze. Zo streven wij naar een fijne omgang en kunt u met een gerust hart verder winkelen.

Snelle service

Voor 22.00 in huis, morgen in huis! Dit fenomeen introduceerden wij als eerste in de wereld van schaduwdoeken. Op de zonnigste zomerdagen bent u dus snel geholpen aan een schaduwdoek. Een druk op de knop en u geniet 24 uur later al van de schaduw en beschutting. Benieuwd waar uw bestelling zich bevindt? Controleer dat makkelijk via de Track en Trace!

Achteraf betalen

Liever wachten met betalen tot uw schaduwdoek op de mat ligt? Met Afterpay is dit mogelijk en geniet u van de garantie van de levering. Ga voor zekerheid, veiligheid en gemak met Afterpay. U betaalt pas als u tevreden bent.

Tot slot betaalt u voor al uw schaduwdoeken, maatwerk, pergola's en bevestigingsmateriaal bij ons de laagste prijs. Door onze goede contacten met de leveranciers, kunnen wij u de beste prijs aanbieden.

Dus neem gerust een kijkje in ons assortiment en neem contact op als u vragen heeft.

Tot snel!

Team Schaduwdoek Plaza