• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Nesling

Nesling

Een van de grootste Schaduwdoekleveranciers van Nederland. Wij zijn als Schaduwdoekplaza dan ook erg blij dat wij de schaduwdoeken van Nesling mogen leveren aan jou.

Over Nesling

Trendy en functioneel kunnen erg goed samen. De Nesling Coolfit schaduwdoeken, harmonicadoeken en rolgordijnen zijn gemaakt van HDPE stof met een UV filter die tot 95% van de UV stralen tegenhoudt. Zeer effectief dus maar misschien wel net zo belangrijk: je creëert een gezellige en decoratieve plek in je tuin!

Geschiedenis van Nesling


Nesling heeft in 2005 in Nederland het schaduwdoek op grote schaal geïntroduceerd. Geïnspireerd op de zonnedoeken die veel gebruikt worden in Australie en Nieuw Zeeland hebben we een eigen schaduwconcept ontwikkelt. Naast zonnezeilen is het assortiment uitgebreid met waterdichte DreamSail doeken, harmonicadoeken, rolgordijnen en bevestigingsmaterialen. Nu 8 jaar later zijn we succesvol marktleider met een compleet schaduwconcept en zijn we verkrijgbaar bij meer dan 250 verkooppunten in de Benelux.

Heavy Duty Quality


Nesling levert kwaliteit. Dat merk je niet alleen aan het stevige geweven polyester maar dat zie je ook aan de afwerking van onze producten. Om je schaduwdoek te kunnen installeren leveren we bevestigingsmaterialen van hoogwaardige kwaliteit. Ben je niet tevreden over onze kwaliteit dan lossen we dit adequaat op. 

Innovatief


Nadenken over en ontwikkelen van nieuwe producten en toepassingen rekenen wij tot onze core business. Het Coolfit Harmonicadoek is zo'n eigen ontwerp van Nesling en is in 2008 beloond met de Tuinidee Award. In 2013 brachten wij met de Nesling Pergola Kits een nieuw concept waarmee eenvoudig zelf een pergola gebouwd kan worden. Altijd functioneel maar ook trendy om te zien!

Waarom een Coolfit schaduwdoek kopen

De Coolfit schaduwdoeken van Nesling filteren maar liefst 90 tot 95% schadelijke uv-straling. Coolfit schaduwdoeken zijn gemaakt van polyester stof, zijn vuil afstotend en verkleuren niet. Het Coolfit schaduwdoek is gemakkelijk en snel schoon te maken met een beetje water en groene zeep. Coolfit schaduwdoeken zijn water doorlatend, wij hebben ook waterdichte Nesling schaduwdoeken. U kunt een Coolfit schaduwdoek eenvoudig en snel ophangen of juist opbergen. Bij deze schaduwdoeken zijn diverse RVS bevestigingsmaterialen en een schaduwdoek paal van Nesling te bestellen. 

Coolfit schaduwdoek montage

Een Coolfit schaduwdoek is eenvoudig te monteren. De montage van een Nesling schaduwdoek valt reuze mee. Coolfit schaduwdoeken worden geleverd inclusief duidelijke montage handleiding. Om het u nog makkelijker te maken hebben zijn er diverse korte instructie video's voor de bevestiging van een Nesling schaduwdoek.