• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

2L Home & Garden Vuurschaal Robusta Ø80x20cm

search
  • 2L Home & Garden Vuurschaal Robusta Ø80x20cm
€ 99,95
Inclusief belasting
Aantal


πŸ”₯ CADEAUTIP: De vuurschaal is leuk om cadeau te geven. Ideaal voor de feestdagen. Wordt geleverd in een origineel pakket.

πŸ”₯ WARMTE: Brengt heerlijke warmte in de tuin. Geniet extra lang van de buitenlucht, ook als het koud is. Deze vuurschaal geeft extra veel warmte af.

πŸ”₯ MAKKELIJK: Deze vuurschaal is uit de doos direct bruikbaar. Hij hoeft dus niet eerst in elkaar gezet te worden.

πŸ”₯ MATERIAAL: De vuurkorf is gemaakt van stevig materiaal. Zo gaat de vuurschaal langer mee. De vuurkorf heeft een diameter van 80 cm.

πŸ”₯ SFEER: Een vuurschaal in de tuin zorgt voor extra gezelligheid. Onmisbaar in iedere tuin of terras.

Meer informatie

Deze zwarte vuurschaal heeft een diameter van 80 cm. Het is de perfecte keuze voor een kleinere tuin of patio. Het heeft een klassieke, strakke en stijlvolle uitstraling. De vuurschaal is volledig gemaakt van staal en heeft een zwarte, hittebestendige coating.Β 

Vuurschaal voor in de tuin

Een vuurschaal is de perfecte aanvulling op uw tuin of terras. Met deze vuurschaal heeft u een gezellige sfeermaker die zorgt voor warmte op een koele maar mooie avond buiten, ongeacht de locatie. Ga op een zomeravond gezellig samen met vrienden een biertje drinken of pak de marshmallows voor dat ouderwetse kampvuur gevoel! Wat uw smaak ook is, een vuurschaal zorgt voor een lichte en gezellige sfeer voor uw huis. Beleef unieke momenten samen met dierbaren met een vuurschaal in het midden.

Een duurzame keuze

Deze vuurschaal biedt voldoende ruimte voor een warm en mooi vuur. Het is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal en heeft een zwarte hittebestendige coating. Deze stoere stalen vuurschaal is perfect voor een klein terras of een gezellige tuin. Een vuurschaal gaat vele jaren mee en is daarom een ​​aanwinst waar u lang plezier van zult hebben. Deze duurzame vuurschaal is eenvoudig op te zetten en vraagt ​​weinig onderhoud of reiniging. Liever een kleinere vuurschaal in uw tuin? Bekijk onze vuurschaal van 60 cm!

Specificaties

35.423

Details

Diameter
80cm
Kleur
roest