• checkmark Snelle levering
  • checkmark Alle merken
  • checkmark Veel betaalmogelijkheden
  • checkmark Grote voorraad

Compleet pakket: Metalen vuurkorf met hengsel - Ø38cm x 38cm met aanmaakhout en brandhout

Compleet pakket: Metalen vuurkorf met hengsel - Ø38cm x 38cm met aanmaakhout en brandhout
search
  • Compleet pakket: Metalen vuurkorf met hengsel - Ø38cm x 38cm met aanmaakhout en brandhout
  • Compleet pakket: Metalen vuurkorf met hengsel - Ø38cm x 38cm met aanmaakhout en brandhout
  • Compleet pakket: Metalen vuurkorf met hengsel - Ø38cm x 38cm met aanmaakhout en brandhout
  • Sale!
€ 58,95
Inclusief belasting
Aantal


πŸ”₯ CADEAUTIP: De vuurkorf is leuk om cadeau te geven. Ideaal voor de feestdagen. Wordt geleverd in een origineel pakket.

πŸ”₯ WARMTE: Brengt heerlijke warmte in de tuin. Geniet extra lang van de buitenlucht, ook als het koud is. Deze vuurkorf geeft extra veel warmte af.

πŸ”₯ MAKKELIJK: Deze vuurkorf is uit de doos direct bruikbaar. Hij hoeft dus niet eerst in elkaar gezet te worden.

πŸ”₯ MATERIAAL: De vuurkorf is gemaakt van stevig materiaal. Zo gaat de vuurkorf langer mee. De vuurkorf heeft een diameter van 38 cm.

πŸ”₯ SFEER: Een vuurkorf in de tuin zorgt voor extra gezelligheid. Onmisbaar in iedere tuin of terras.\

Inclusief: Fire-up Ovengedroogd Haardhout 8kg en 3 kg aanmaakhout

Inhoud van dit pakket

1 x Metalen vuurkorf met hengsel - Ø38cm x 38cm hoog

Een trendy vuurkorf met een diameter van 38cm om langer van uw zomerse avonden (of winterse avonden) te kunnen genieten!

1 x Ovengedroogd essenhout, 8kg

βœ” Warmte: Krijg het zowel binnen als buiten extra warm met ons essenhout


βœ” Makkelijk: Vuur aansteken is nog nooit zo makkelijk geweest. Ovengedroogd haardhout kan meteen gebruikt worden en zorgt al snel voor een hoog vuur


βœ” Afmetingen: De zakken haardhout zijn ongeveer 8 kilogram per zak. Het is ook mogelijk om meerdere zakken te bestellen


βœ” Materiaal: Essenhout is geschikt voor houtkachels, houtbranders, pizzaovens, rokers en open haarden. Brandklaar, het essenhout is ovengedroogd en vlamt extra snel


βœ” Hoge kwaliteit: Ons aanmaakhout is de perfecte keuze voor een open haard of vuurkorf. Doordat het aanmaakhout snel brandend is geniet u al snel van een warm huis of een warme tuin. Blijf extra warm deze winter en geniet van een heerlijk vuur

1 x Aanmaakhout in netzak

Aanmaakhout in netzak

100% FSC gedroogde aanmaakhoutjes voor in de houtkachel, haard vuurschaal of vuurkorf!

Meer informatie

Bent u op zoek naar een klassieke en stijlvolle vuurkorf voor in uw tuin? Deze robuuste en duurzame vuurkorf van 38 cm past in elke tuin of terras. Dit vuurkorfpakket bevat ovengedroogd essenhout en aanmaakhout. U hoeft hem alleen nog maar uit te pakken en hij is klaar voor gebruik! Maak u klaar om te genieten van een gezellig maar veilig vuur in uw vuurkorf.

Vuurkorf in de tuin - geeft sfeer.

Een vuurkorf is de perfecte aanvulling op uw tuin of terras. Met deze vuurkorf heeft u een gezellige sfeermaker die warmte geeft op een koele maar mooie avond buiten, ongeacht het seizoen. Ga op een zomeravond gezellig samen met vrienden een biertje drinken of pak de marshmallows voor dat ouderwetse kampvuur gevoel! Wat uw smaak ook is, een vuurkorf zorgt voor een lichte en gezellige sfeer voor uw huis.

Een eye catcher cadeau

Deze vuurkorf van 38 cm biedt voldoende ruimte voor een warm en mooi vuur. Het is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal. Deze stoere metalen vuurkorf is een blikvanger in elke tuin of terras. Deze vuurkorf gaat vele jaren mee en kan daarom een ​​perfect cadeau zijn - voor uzelf of een geliefde! Deze duurzame vuurkorf is eenvoudig op te zetten en vraagt ​​weinig onderhoud of reiniging. Zo heeft u alles in huis om een ​​lekker kampvuurtje in uw tuin te maken.

Inclusief: Fire-up Ovengedroogd Haardhout 8kg en 3 kg aanmaakhout

Specificaties

42574

Details

Diameter
38cm
Kleur
Zwart